Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Joeri

Joeri

Joeri is een ontwikkelaar die werkt aan het Sibi Sociaal intranet.

Joeri

Ontwikkelaar

Hoe kwam je bij Sibi?

Ik was wel toe aan het werken voor een softwarebedrijf dat het werken aan complexe code combineert met werken aan een maatschappelijk doel. Dat is ook de reden dat ik bij Sibi aan het werk ben gegaan. Overigens werd ik ook geprikkeld doordat er echt een product is om door te ontwikkelen en er niet alleen maar beheer uitgevoerd hoeft te worden. 

Wat doe je precies?

Ik ontwikkel software en werk zowel in de backend als aan de front-end. Het leuke van werken in de volle breedte is dat het in de backend heel zwart wit is (zo werkt het) en de front-end is meer het werken op gevoel (dit is mooi). Ik word steeds trotser op het eindresultaat omdat er prachtige nieuwe functionaliteit bij is gekomen die voordeel oplevert voor zorgorganisaties en de medewerkers die daar werken. 

Zo heb ik het hele samenwerken in groepen en het delen van kennis opnieuw gemaakt. En een koppeling gemaakt met Nedap ONS. Dat ziet er super uit en werkt prachtig.

Wat vind je leuk aan programmeren?

Je bent bezig met logica en het oplossen van complexe vraagstukken. Ik bouw daarnaast aan software die heel veel zorgprofessionals dagelijks gebruiken en dat geeft voldoening. Met de software helpen we de zorg ook echt verder, dat is fijn.

Joeri-HR

Wat is belangrijk in je werk?

Ik vind het fijn om aan software te werken die niet bedoeld is om heel veel geld te verdienen, maar vooral een maatschappelijk doel dient. Ik vind het ook leuk om mensen op te leiden en te helpen om beter te worden in programmeren. 

Zeilen en voetballen?

Ik zeil graag op mijn Akkrumer jol. Als je aan het varen bent ervaar je vrijheid en rust, heerlijk. Rekening houden met de wind, routes uitzetten, materiaal op orde houden gaat me goed af. Ooit vaar ik de oceaan over.

Ook ben ik een actief voetballer. Ik ben centrale verdediger die zijn inzicht gebruikt om aanvallen van de tegenstander af te slaan.

Toekomst van Sibi 

Ik vind het leuk om bij Sibi te werken. We maken mooie software voor de zorg en daar zijn we ook succesvol in. Ik kan niet wachten om ooit ook een sociaal intranet te maken voor onderwijs of andere organisaties die mooie dingen doen voor anderen.