Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

2 min read

Engagement software implementeren tijdrovend? Niet met deze 3 tips!

Engagement software implementeren tijdrovend? Niet met deze 3 tips!


Voor drukke HR- en communicatieafdelingen in zorgorganisaties is het ideaal om terugkerend werk (gedeeltelijk) te automatiseren met software. Maar ja, ook engagement software moet door iemand ingesteld worden. En dat kost inderdaad tijd. Daarom krijg je tips om onze software Bind te gaan gebruiken zónder dat het een enorme tijdsinvestering kost. 

 

Tip 1. Begin met een pilot


Je hoeft niet meteen all in te gaan.

Pak het liever stap voor stap aan om de binding, betrokkenheid en engagement van medewerkers te verbeteren. Start bijvoorbeeld met een pilot met bijvoorbeeld één functiegroep op één locatie, of voor één situatie zoals jarige medewerkers. 

Doe ervaring op in de engagement software.

Je geeft een kleine groep zorgmedewerkers gericht aandacht via SMS, whatsapp, presentjes, e-mail en/of het intranet. Ontvang reacties hierop en benut deze kansen op interactie en het geven van persoonlijke aandacht.

Je houdt je tijdsinvestering binnen de perken. 

Na een pilot weet je zeker of onze software Bind iets voor jouw zorgorganisatie is en of je het op grotere schaal wil uitrollen.

Tip 2: Kies kant en klare interacties in onze ‘flow bibliotheek’

Met een flow bedoelen we een opeenvolging van interacties met de medewerkers. In onze ‘flow bibliotheek’ staan veelvoorkomende situaties waarbij je aandacht wil geven en/of betrokkenheid laat zien aan medewerkers. 

In onze bibliotheek staan o.a. flows voor deze situaties:

  • nieuwe medewerkers die binnenkort hun eerste werkdag hebben

  • keurig afscheid nemen van medewerkers die uit dienst gaan

  • waardering uitspreken in tijden met hoge werkdruk

  • felicitaties voor jarigen of bij een jubileum

    en nog tientallen andere!

Voorkom uitstroom-1Voor een verjaardag staan 10 opties klaar in onze ‘flow bibliotheek’.

Je kunt de jarige job zo uitgebreid of ingetogen feliciteren als je zelf wil. Alleen een bericht op intranet, een kaartje per post of zelfs een bos bloemen of cadeau versturen. Kies je flow en dan wordt alles automatisch geregeld op de manier die jij wil.  

Tip 3: Sibi’s klantsuccesteam bespaart je uitzoekwerk

Ga je met onze engagement software Bind aan de slag? Dan wil je het zo snel mogelijk operationeel hebben. Maar hoe begin je? Behalve dan met een pilot en een flow uit onze bibliotheek? Je logt in en dan...? 

3 sessies met ons klantsuccesteam geven je een vliegende start.
Deel met ons team je doelen en wensen om de betrokkenheid, binding en engagement van zorgmedewerkers te verbeteren. Dan gidsen wij je naar de juiste plekken in de software om alles in te stellen.

Wil je (daarna) zelf aan de slag? Er staan duidelijke uitlegvideo's klaar.
Zo kun je op elk gewenst moment zelf informatie opzoeken en nieuwe flows inrichten. Eenvoud, snelheid en zelfstandigheid, met de back-up van een deskundig team. Wat wil je nog meer?

 

Maar… wat kost het om een pilot te draaien? 

Je betaalt bij Sibi per medewerker die je in het systeem zet. Dus als je met een klein aantal begint in een pilot, start je ook voor een klein bedrag. Dat maakt wellicht de drempel lager om te ontdekken wat onze engagement software voor jouw zorgorganisatie kan opleveren. 

 

Neem een stap voorwaarts. Laat software voor je werken.

Ontdek met eigen ogen dat onze engagement software onmisbaar is voor zorgorganisaties die zorgprofessionals centraal stellen. In slechts 30 minuten weet je of het ideaal is voor jouw organisatie of dat je het liever bij de oude situatie houdt.

Vraag hier een demo aan

 

Hoe Sibi naadloos past in de visie van het Quadruple Aim Framework

Hoe Sibi naadloos past in de visie van het Quadruple Aim Framework

Het wereldwijd gebruikte Quadruple Aim Framework is een manier om impact te meten van innovaties in de gezondheidszorg. Dit internationale framework...

Lees verder...
Van project naar product

2 min read

Van project naar product

Om steeds meer toegevoegde waarde te leveren voor de zorg hebben wij Sibi opgericht. Met onze software producten zet je je in voor het behoud van...

Lees verder...
Hoe is het gesteld met de volwassenheid van jouw HR team?

Hoe is het gesteld met de volwassenheid van jouw HR team?

Ontdek hoe volwassen jouw HR team is en hoe je dit kunt verbeteren met de juiste software en strategische aanpak. Om de maturiteit van de HR afdeling...

Lees verder...