Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Sibi

Zorgt dat aandacht werkt

Dit is Sibi

Sibi is ontstaan uit onze diepe behoefte om op een innovatieve manier een wezenlijke bijdrage te leveren aan de zorg in Nederland. Zodat de zorg beschikbaar blijft voor mensen die het nodig hebben. En wij en onze kinderen genieten van zorgprofessionals die met een lach hun werk doen.

Aandacht werkt voor behoud van medewerkers in de zorg

Aandacht werkt!

Wij geloven in oprechte aandacht voor medewerkers. Op elk moment. Als medewerkers net beginnen, al langer in dienst zijn of de organisatie verlaten. Het heeft een gunstig effect op het ziekteverzuim. Medewerkers doen met meer plezier hun werk en willen graag voor de organisatie (blijven) werken.

Aandacht werkt!

Unieke innovatie in de zorg

Sibi is een softwareplatform waarmee je alle medewerkers oprechte aandacht geeft op belangrijke momenten in hun loopbaan. Bij Sibi combineren we kennis over software met ruim 10 jaar ervaring binnen de zorg. Sibi is uniek in haar soort, betrouwbaar en eenvoudig naar wens in te richten.

Unieke innovatie in de zorg

Samenwerken aan behoud van medewerkers

We werken graag samen met professionals van zorgorganisaties, die zich - net als wij - zorgen maken over het maatschappelijke effect van verzuim en uitstroom. Maar die ook geloven dat het tij te keren is. Die durven te innoveren en samen met ons én Sibi zorgprofessionals de aandacht geven die ze verdienen.

Samenwerken aan behoud van medewerkers in de zorg

Wij zorgen voor een onvergetelijke employee experience voor meer dan 30.000 zorgmedewerkers bij onder andere 

 

IJsselheem Solis DriegasthuizenGroep Logo Aafje Attent Manna Pleyade Het zand Vogellanden Logo Sint Annaklooster Logo alerimus Logo Cavent Logo De Blije Borgh

Partners

Wij werken niet alleen samen met zorgorganisaties maar ook met verschillende andere waardevolle samenwerkingspartners. Allemaal om onze ambities en doelen te bereiken. Wil jij weten met wie?

 

Bekijk wie onze partners zijn