Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Binden, boeien en behouden

  • Wil jij hart voor de organisatie én hart voor het werk creëren onder medewerkers?
  • Ben je op zoek naar mogelijkheden om onderlinge verbinding tussen collega’s te verhogen? 
  • Wil je medewerkers aandacht geven op de momenten die ertoe doen maar heb je er (te) weinig tijd voor of weet je niet hoe?

Met de software voor engagement kun je op een doelgerichte en grondige manier de binding, betrokkenheid en engagement onder zorgprofessionals verhogen.

Demo aanvragen

Of download hier de whitepaper

Bind

Neem het voortouw en laat software je ondersteunen,tijd besparen,je ontzorgen,voor je werken,je processen optimaliseren

Geef aandacht aan medewerkers door middel van berichten, waarderingen en interacties. Dit kan volledig geautomatiseerd en tijdens alle fases van de employee journey: voordat ze in dienst zijn, net beginnen als professional, lekker aan de slag zijn of wanneer ze vertrekken. Onze software voor engagement is onmisbaar voor zorgorganisaties die de zorgprofessional centraal stellen.

Het gemak van software voor engagement

  • Geef gericht aandacht aan medewerkers, vrijwilligers en stagiaires, kortom iedereen binnen je organisatie
  • Kies zelf het middel dat geschikt is voor de medewerker en de boodschap: via SMS, whatsapp, presentjes, mail of het Sociaal intranet
  • Ontvang reacties op de berichten die gestuurd worden en benut deze kansen op interactie en het geven van persoonlijke aandacht

Onze software voor engagement is niet alleen innovatief maar ook overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het bespaart tijd en voorkomt fouten.

bloemen
Wij zorgen voor een onvergetelijke employee experience voor meer dan 30.000 zorgmedewerkers bij onder andere 

 

IJsselheem Solis DriegasthuizenGroep Logo Aafje Logo Carinova Attent Manna Pleyade Het zand Vogellanden Logo Sint Annaklooster Logo alerimus Logo Cavent Logo De Blije Borgh Zorggroep Apeldoorn De Wever

Hoe werkt het?

Flows als basis van engagement

Op basis van een bepaalde gebeurtenis (trigger) kan een vooraf ingerichte flow worden geactiveerd. Een flow is een opeenvolging van interacties met medewerkers of taken voor collega’s. Dit kun je doen voor iedereen binnen de organisatie, een specifieke functiegroep, een locatie, team of individu.

Flows als basis van Bind

Dashboard voor sturing

In één oogopslag zijn alle fases van de employee journey in beeld en heb jij overzicht. Hierdoor kun je snel en makkelijk inschatten hoe het loopt en wanneer wenselijk daar waar nodig bijsturen. Dat is het doel van het dashboard dat voor je klaar staat en het uitgangspunt van onze software. Inzicht leidt tot actie!

Dashboard voor sturing

Rapportages voor inzicht

Je wilt natuurlijk monitoren hoe het gaat met al je flows. Wat werkt goed en wat niet? Hoe en wat kun je verbeteren? Onze software biedt jou allerlei inzichten in het succes van je flows, zo zie je onder andere:

  • De meest betrokken functiegroepen of locaties
  • De meest succesvolle berichten
  • De maand waarin je iets het best is gewaardeerd
  • En nog veel meer!

Aan de hand van dergelijke inzichten kun je heel gericht mogelijkheden voor verbeteringen vinden en doorvoeren. Rapportages bieden je het inzicht om het feest van succes te vieren. At your service!

rapportages voor inzicht

Demo aanvragen

Krachtige samenwerking Sociaal intranet

Onze software voor engagement kan zelfstandig functioneren. Maar in combinatie met andere oplossingen binnen Platform Aandacht komt het maximaal tot zijn recht. Neem het sociaal intranet, dat wordt met de interacties en flows een nóg krachtigere verbeteraar voor interne communicatie en ontwikkeling van medewerkers. Denk aan het stellen van open of gesloten vragen, het uitspreken van waardering, medewerkers vragen iets te beoordelen of aan actief aandacht vragen voor een bepaald onderwerp.

Krachtige samenwerking Sociaal intranet

Integratie met online platformen

Onze software voor engagement versterkt de werking van de online platformen voor onboarding en offboarding. Beide worden nóg effectiever wanneer er interacties worden gestuurd. Om het gebruik te stimuleren, om het proces van onboarding te evalueren, om te inspireren en om te begeleiden. Zo is bijvoorbeeld een bloemetje met een QR code die een nieuwe medewerker naar het platform leidt zeer eenvoudig in te regelen. Het gevolg: een dikke glimlach en een effectieve introductie van het online platform voor onboarding.

Integratie met de portalen Welkom en Tot ziens

Medewerker engagement onderzoek

Binnen zorgorganisaties komt een Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) steeds regelmatiger voor. Gelukkig maar, dit biedt belangrijke inzichten. Maar bij zorgorganisaties die de zorgmedewerker voorop zetten is het meten van tevredenheid niet meer voldoende. Met een medewerker engagement onderzoek meet je ook de betrokkenheid, verbondenheid en passie die medewerkers hebben. Zowel onderling als met de organisatie.

Lees hier meer

Wil jij aandacht geven aan medewerkers?

Laat onze software je ondersteunen met geautomatiseerde processen. Het bespaart jou tijd en tegelijkertijd verhoogt het de binding, betrokkenheid en engagement van medewerkers.

Wil je met eigen ogen zien hoe onze software veel kopzorgen weg kan nemen? We geven je graag een vrijblijvende demo van 30 minuten waarin we al je vragen beantwoorden.

Demo aanvragen   Of vraag hier een workshop aan