Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

1 min read

Wij gaan samenwerken met Ecare!

Wij gaan samenwerken met Ecare!

Wij hebben een samenwerking getekend met Ecare, leverancier van het ECD Puur. De kracht van beide softwareproducten wordt ingezet om nog meer toegevoegde waarde te leveren aan professionals in de zorg. 

logo-ecare-met-bg

De synergie

 

Sibi & Ecare passen bij elkaar. Beide werken specifiek voor de zorg, zijn innovatief en hebben een zelfde cultuur. Los, informeel, en betrokken bij elkaar. Niet gek dat de samenwerking snel definitief is geworden.

Toegevoegde waarde

 

Ons sociaal intranet zal als startpagina gaan fungeren binnen Puur. Daarnaast zal Ecare de employee experience producten van Sibi in haar portfolio opnemen. Hierdoor kunnen zorgorganisaties naast de functionaliteit van een moderne ECD nu ook met de onmisbare aandacht voor medewerkers goed worden ondersteund.  

Communicatieplein

 

Eén van de producten die Sibi aanbiedt is het sociaal intranet specifiek voor de zorg. Dit intranet is voor veel zorgprofessionals de start van de samenwerkdag en zal ook zo fungeren voor de klanten van Ecare. Het moderne intranet biedt veel voordelen waardoor meer samenwerking, binding en betrokkenheid ontstaat. Denk aan het ontmoeten van collega's, delen van kennis, krachtig en eenvoudig zoeken van informatie en het moeiteloos door kunnen schakelen naar andere relevante applicaties.

 

De professionals voorop!

 

Uiteraard staat goede zorg voor cliënten centraal binnen veel zorgorganisaties. Om dit te bereiken zetten zowel Ecare als Sibi de professionals voorop! Gaat het goed met de professionals in jouw organisatie? Dan loopt de zorg voor cliënten ook goed. Daarom is het zo fijn dat Sibi ook aanvullende software aanbiedt waarmee je aandacht kan geven aan zorgprofessionals, tijdens de hele employee journey. Van preboarding tot offboarding geeft dit mogelijkheden om professionals aandacht te geven.

 

Oplossing zien?

Wil je meer informatie over onze samenwerking met Ecare of wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sibi of boek een demo met de knop hieronder.

Popsicle moments geeft pit aan jouw employee experience!

Popsicle moments geeft pit aan jouw employee experience!

Kabbelt jouw onboarding proces ook maar een beetje voort? De ene na de andere saaie mail uit je personeelsadministratiesysteem, papieren vol onnodige...

Lees verder...
MTO in de zorg: tijd voor een transformatie naar doorlopende feedback

MTO in de zorg: tijd voor een transformatie naar doorlopende feedback

Het traditionele medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) in de zorg heeft zijn beste tijd gehad. Want zeg eens eerlijk: wie zit er nou te wachten op...

Lees verder...
Stappenplan: hoe voer je een doorlopende MTO uit?

Stappenplan: hoe voer je een doorlopende MTO uit?

In ons vorige blog legden we uit waarom een modern en doorlopend medewerkers-tevredenheidsonderzoek beter past bij zorgorganisaties. Het is korter,...

Lees verder...