Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Partners

Om onze ambities te realiseren en doelen te bereiken werken we samen
met een aantal waardevolle samenwerkingspartners.

Ecare

ECD

Ecare is leverancier van het innovatieve ECD Puur en is inmiddels bij vele zorgorganisaties actief, onder andere met het spraakgestuurde ECD.

ecare

Altronic

ICT en telecom

Door de jarenlange ervaring van Altronic en de brede kennis van IT is Altronic een betrouwbare partner gebleken voor de digitale werkplek in de zorg. Altronic ondersteunt zorgorganisaties met het adviseren, leveren, implementeren en beheren van slimme werkplekoplossingen voor de zorg.

Altronic

Adoptics

Adoptie van online werken

Leuk en makkelijk (samen)werken in een digitale wereld. Daar helpt Adoptics zorgorganisaties mee. Adoptics is een adviesbureau met veel ervaring en kennis op het gebied van communicatie, adoptie, technologie én content. Adoptics begeleidt optimaal de menselijke kant van digitale veranderingen op de werkvloer.

 

adoptics_logo_rgb

Evolve

Verbind medewerkers met elkaar, met het werk en met het merk

Evolve helpt zorgorganisaties hun ambities waar te maken en hun medewerkers te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Ze verbinden medewerkers, met elkaar, met het werk en met het merk, via het sociale intranet. Evolve fungeert als strateeg, adviseur, projectleider, trainer en coach en heeft een track record van ruim 150 klanten, waarvan veel in de zorgsector.

Logo_evolve

Print.one

Persoonlijke kaarten

Met Print.one verstuurt Sibi persoonlijke kaarten namens zorgorganisaties naar hun medewerkers. Dankzij Print.one bereiken we zorgprofessionals met aandacht op belangrijke punten in hun loopbaan.

Print1

Future Communication

Strategie. realisatie. verandering.

Future Communication is een van de grootste bureaus in Nederland, gespecialiseerd in verandercommunicatie. Door communicatie, participatie en gedragsbeïnvloeding laten ze veranderingen in de leef- en werkomgeving van mensen soepeler verlopen. Voor iedereen.

Future

Arcus-IT

Digitale werkplek

Arcus-IT is de schakel tussen de digitale werkplek en alle aspecten van de ICT omgeving voor zorgorganisaties. Zij zijn al jaren de betrouwbare partner bij de transitie naar de Cloud en voor een efficiënte, veilige inrichting van de ICT-omgeving.

arcusit-zwart

Tools4ever

Identity & Access Management

Tools4ever is de Nederlandse marktleider in Identity & Access Management (IAM). Met hun cloudgebaseerde oplossing, HelloID, ondersteunen ze zorgorganisaties bij het automatiseren van gebruikers- en autorisatiebeheer, self-service, Single Sign-On (SSO) en Multi Factor Authenticatie (MFA). HelloID verlicht de werklast van IT-afdelingen, versnelt de productiviteit van medewerkers, versterkt de informatiebeveiliging en bevordert de naleving van wet- en regelgeving.

Logo Tools4ever _RGB Horizontal Tagline__128
Wij zorgen voor een onvergetelijke employee experience voor meer dan 30.000 zorgmedewerkers bij onder andere 

 

IJsselheem Solis DriegasthuizenGroep Logo Aafje Attent Manna Pleyade Het zand Vogellanden Logo Sint Annaklooster Logo alerimus Logo Cavent Logo De Blije Borgh Zorggroep Apeldoorn De Wever

Wil je met eigen ogen zien hoe onze software jou kan helpen?

We geven je graag een vrijblijvende demo van 30 minuten waarin we al je vragen beantwoorden.

 

Demo aanvragen   Plan een afspraak