Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Beperk vroegtijdige uitstroom in de zorg

Als recruiter in de zorgsector wil je dat het ook allemaal goed geregeld is na de werving. Laat aandacht werken in de preboarding en onboarding fase van de employee journey.

Beperk vroegtijdige uitstroom in de zorg

Als recruiter zorg jij voor werving, en dan?

Het is als recruiter in de zorg niet makkelijk om personeel te vinden. En als je dan na veel moeite de juiste match tussen een zorgprofessional en een zorgorganisatie hebt gemaakt kan er nog van alles gebeuren. Soms besluit iemand al voor de eerste werkdag om toch niet te starten. Of men besluit op de eerste werkdag of gedurende de eerste maand(en) er toch niet mee door te gaan. Vroegtijdige uitstroom in de zorg wordt een steeds groter probleem, dat merkt iedere zorg recruiter. De software van Sibi helpt dit voorkomen.

zorg je voor vwerving

Aandacht in de fase preboarding

Door het geven van persoonlijke aandacht na werving van de zorg recruiter en vóór de eerste werkdag kan veel winst worden geboekt. De preboarding binnen de employee journey is essentieel, dit is de fase voorafgaand de onboarding. Door de zorgprofessional tijdens de preboarding op de juiste momenten de juiste persoonlijke aandacht te geven kan vroegtijdige uitstroom worden voorkomen. Je zorgt ervoor dat men op eerste werkdag niet alleen enthousiaster en beter voorbereid is maar ook voor meer verbondenheid met de organisatie en collega’s. Het geeft een positieve impuls aan de onboarding, waar vaak óók veel kan worden verbeterd.

Heet nieuwe medewerkers welkom, geef aandacht tijdens preboarding
Nieuwe medewerkers voelen zich al met ons verbonden vóór hun eerste werkdag.
joleen de reus
Joleen de Reus
HR adviseur Zorgcentrum St. Franciscus

Wat levert het jou als zorg recruiter op?

Onze software geeft ondersteuning bij het geven van persoonlijke aandacht tijdens de preboarding en helpt vroegtijdige en ongewenste uitstroom voorkomen. Nieuwe zorgmedewerkers starten enthousiast, goed voorbereid, voelen zich al voor de 1e werkdag verbonden met de organisatie en de collega's en het belangrijkste: ze blijven. Het harde werken van de recruiter in de zorgsector wordt beloond, het was niet voor niets. Ontdek alles over wat we voor jou als recruiter in de zorg kunnen betekenen, neem contact op of vraag een demo aan.

Wat levert preboarding software jou als recruiter op

Hoe helpen we jou als recruiter in de zorg?

Als recruiter zorg jij voor de werving. De unieke en innovatieve software van Sibi is vervolgens ondersteunend in de fase van preboarding en onboarding. Het is gebruiksvriendelijk en biedt allerlei mogelijkheden om de zorgprofessionals te informeren, enthousiasmeren, voor te bereiden en te helpen. Men voelt zich in een vroeg stadium verbonden met de organisatie en collega's, wat een positief gevolg heeft bij de preboarding. Met minder vroegtijdige uitstroom tot gevolg.

Hoe helpen we jou als recruiter in de zorg

Waarom Sibi?

Sibi zorgt dat aandacht werkt, voor werkplezier voor zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorgsector en vanuit die ervaring is Sibi ontstaan, om de zorg nu en in de toekomst beschikbaar te houden voor iedereen.

Sibi zorgt dat aandacht werkt in de zorg
Wij zorgen voor een onvergetelijke employee experience voor meer dan 30.000 zorgmedewerkers bij onder andere 

 

IJsselheem Solis DriegasthuizenGroep Logo Aafje Logo Carinova Attent Manna Pleyade Het zand Vogellanden Logo Sint Annaklooster Logo alerimus Logo Cavent Logo De Blije Borgh Zorggroep Apeldoorn De Wever

Wil je met eigen ogen zien hoe onze software jou kan helpen?

We geven je graag een vrijblijvende demo van 30 minuten waarin we al je vragen beantwoorden.

 

Demo aanvragen   Plan een afspraak