Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Waarom Sibi

Sibi zorgt dat aandacht werkt, voor behoud van zorgprofessionals. Als ondersteuner voor werkplezier en als instrument om verzuim en uitstroom in de zorg aan te pakken. Het doel: de zorg nu en in de toekomst beschikbaar houden voor iedereen.

waarom Sibi

Werk aan behoud

Er wordt veel energie gestopt in het werven van goed gekwalificeerde zorgprofessionals, maar het is van essentieel belang om deze professionals te behouden en te ontwikkelen. Laat je niet tegenhouden door andere prioriteiten, niet werkende systemen, verminderde prioriteit of het ontbreken van verantwoordelijkheden. Begin vandaag nog met het werken aan behoud.

werk aan behoud

Verminder verzuim en uitstroom

Onze unieke software ondersteunt zorgorganisaties bij het effectief geven van oprechte aandacht aan medewerkers op belangrijke punten in hun loopbaan. Hiermee ondersteunen we het werkgeluk van medewerkers en zetten zorgorganisaties ons in als middel om verzuim en verloop tegen te gaan. Onze ambitie: 115 miljoen besparen op verzuim en uitstroom in de zorg met onze software.

Verminder verzuim en uitstroom in de zorg

De zorgprofessional staat voorop!

De missie van Sibi is zorg beschikbaar houden door te werken aan het behoud van medewerkers. Zodat zowel wij als onze kinderen kunnen genieten van zorgprofessionals die met een lach hun werk doen. Wij stellen de zorgprofessionals voorop. Door oprechte aandacht te geven aan medewerkers worden zij geactiveerd, ervaren meer werkgeluk en ontwikkelen zich.

De zorgprofessional staat voorop

Persoonlijke aandacht

De zorgprofessional staat voorop en ontvangt gepersonaliseerde aandacht tijdens de gehele employee journey met onze slimme, schaalbare software. Vanaf het moment van zichtbaarheid van de werkgever tot en met alumni activiteiten. Tegelijkertijd focussen we continu op doorontwikkelen.

Bind

Unieke software ondersteund

Oprechte aandacht geven kost tijd. Onze slimme software is uniek in de markt en geeft zorgorganisaties de mogelijkheid effectief persoonlijke aandacht te geven aan zorgprofessionals die in dienst komen, in dienst zijn of uit dienst gaan. Schaalbare en eenvoudige automatisering om verzuim en verloop tegen te gaan.

Onze software ondersteund bij het geven van aandacht

Sluit aan bij sociale innovatie

De personeelsproblemen in de zorg zijn zo groot dat we dit in gezamenlijkheid moeten aanpakken. Sibi maakt deze sociale innovatie mogelijk. Dit kunnen wij doen door data te verzamelen en te delen over best practices. Zo versterken we naast individuele organisaties ook samen regio’s en branches.

Sluit aan bij sociale innovatie
Wij zorgen voor een onvergetelijke employee experience voor meer dan 30.000 zorgmedewerkers bij onder andere 

 

IJsselheem Solis DriegasthuizenGroep Logo Aafje Logo Carinova Attent Manna Pleyade Het zand Vogellanden Logo Sint Annaklooster Logo alerimus Logo Cavent Logo De Blije Borgh Zorggroep Apeldoorn De Wever

 

Laat software je helpen

+ 25 organisaties en + 30.000 zorgprofessionals gingen je voor

 

✔︎ Ontdek het belang van automatiseren van handmatige processen

✔︎ Je ziet direct hoe software jou kan helpen met en ondersteunen bij het geven van aandacht aan medewerkers

✔︎ Ga verzuim en uitstroom tegen

✔︎ Heldere uitleg en de mogelijkheid om vragen te stellen

✔︎ Geheel vrijblijvend en wanneer het jou uitkomt

 

Welkom-3