Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Tamara

Tamara

Als Laravel ontwikkelaar werk ik continu aan software voor onboarding en engagement, om interacties tussen medewerkers te optimaliseren en mogelijk te maken.

Tamara

Ontwikkelaar

Als Laravel ontwikkelaar werkt Tamara in een klein en hecht team van ontwikkelaars. Ze werkt voornamelijk aan de software voor onboarding en software voor engagement, waarbij ze interacties tussen medewerkers mogelijk maakt en optimaliseert.

Tamara is haar hele leven al geïnteresseerd in programmeren, op haar 14e probeerde ze al een website in elkaar te zetten. Die interesse werd in 2021 omgezet in stappen, toen Tamara een Computer Science introductiecursus ging volgen. Daarna besloot ze echt werk te gaan maken en zich om te scholen tot ontwikkelaar.

De belangrijkste eigenschap voor een software ontwikkelaar is nieuwsgierigheid. Hoe werkt dit? Hoe kan ik dit werkend maken, wat heb ik nodig?

Bij Sibi wordt geprogrammeerd in Laravel (PHP), in combinatie met voornamelijk Livewire,  Tailwind en Alpine JS. In de toekomst wil Tamara doorgroeien tot een stabiele, volwaardige ontwikkelaar. In het kleine en hechte team krijgt ze veel vertrouwen en ruimte om dingen uit te proberen.

Ik zocht een plek om mijzelf verder te ontwikkelen, het liefst in een team met andere goede ontwikkelaars. Sibi gaf een goede vibe, ik leer hier erg veel en is het een heel prettig team. En het is ook zinvol werk, ik voeg iets toe aan maatschappelijk waardevolle producten. Ik denk dat Sibi verder doorgroeit tot een serieuze speler in de zorg en ik hoop dat ik daar nog lang bij betrokken mag zijn.
Tamara-Pot-2

Naast haar werk wordt er ook veel gekookt door Tamara. Kruidige gerechten, groenterijke lunches of zoete lekkernijen komen regelmatig uit haar keuken, en ook collega’s mogen hier af en toe van meegenieten. Tamara is op meerdere vlakken een prachtige, talentvolle collega waar we blij mee zijn!