Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Martijn

Martijn

Als product owner ben ik verantwoordelijk voor het opleveren van goed werkende software. Daarnaast verleen ik support en ben ik actief in de Sibi community.

Martijn

product owner

Als product owner is Martijn verantwoordelijk voor het opleveren van werkende software oplossingen. Dit doet hij vanuit het ontwikkelteam van Sibi. Ook houdt hij contact met klanten over de software om feedback op te halen. 

Daarnaast geeft Martijn ook support aan klanten. Dit kan zijn het beantwoorden van vragen, het aanpassen van instellingen van de software, het verhelpen van bugs. 

Misschien nog belangrijker: Martijn helpt klanten door alle functionaliteit die er is te beschrijven in Kennisbank items zodat gebruikers van onze software producten zelf kunnen zoeken naar antwoorden op vragen.

Ik help klanten door alle functionaliteiten die er zijn te delen via de Sibi community zodat gebruikers van onze software producten makkelijk antwoorden op vragen kunnen vinden.
Motivo - Portretten-2-4-2-1

 

Martijn is een doorgewinterde professional op het gebied van software ontwikkeling, testen en support. Hij houdt van scherpe sauzen, videografie, hardlopen, bbq-en (in de zomer dan). Hij leest veel boeken om zich te verdiepen in efficienter werken.