Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Henk

Henk

Jarenlang werkte Henk samen met zorg- en welzijnsorganisaties. Steeds vaker zag hij de focus verschuiven van instroom naar behoud.

Henk Gootjes

Directeur Sibi

Jarenlang werkte Henk samen met zorg-en welzijnsorganisaties. Vanuit zijn functie bij werkgeversorganisatie ZorgpleinNoord, met ongeveer 290 aangesloten zorgorganisaties, werkte hij onder andere aan het verbeteren van het imago van het werken in de zorg en het verhogen van de instroom(mogelijkheden).

"Steeds vaker zag ik de focus verschuiven van instroom naar behoud. Ik heb gezien dat werkgevers die meer aandacht besteden aan de ontwikkeling en het welbevinden van medewerkers, resultaat behalen met een lager verzuim, verminderde ongewenste uitstroom van professionals en daarmee hogere kwaliteit en beschikbaarheid van zorg."


Niet alleen vanuit de drang om de zorg beschikbaar te houden, maar vooral ook om medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling om de beste zorg voor cliënten te leveren. Zo zijn ze als echte professionals cruciaal voor de toekomst van de zorg.

"Mijn droom is dat onze kinderen later kunnen genieten van een zorgprofessionals die met een lach hun werk doen. Bij Sibi heb ik een gemotiveerd team gevonden, met dezelfde dromen maar ook de kennis en knowhow om innovatieve software te ontwikkelen die daarbij ondersteund."


Oprechte aandacht voor zorgprofessionals is hard nodig, van het moment dat ze getekend hebben totdat ze afscheid nemen en weer verder gaan in hun loopbaan. Want betrokken en verbonden medewerkers zijn gelukkiger.

Sibi ondersteunt zorgorganisaties hierbij. Sibi is al actief voor veel zorgorganisaties, maar wil steeds meer zorgorganisaties helpen om het behoud van zorgprofessionals te stimuleren tijdens de hele employee journey.

"De uitdagingen op de arbeidsmarkt in de zorg zijn zo groot, dat we er niet omheen kunnen om samen te zoeken naar wat werkt. Dat is sociale innovatie in optima forma. Dan kunnen we grote stappen maken."
Motivo - Portretten-2345-1
Meedoen? Stap in!

Sibi heeft grote stappen gezet en heeft, naast een prachtig sociaal intranet, software beschikbaar voor onboarding, engagement en offboarding. Aandacht tijdens alle fases van de employee journey. 

Zie jij ook de uitdagingen op het gebied van behoud van professionals en wil jij meedoen met onze innovatie plannen? Of ben je geïnteresseerd wat Sibi voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op met mij!