Skip to the main content.
Ja! Ik wil een demo

Wil je op de hoogte blijven over alles wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Aan de slag met software voor behoud?

 

ProductenFinaal

 

Demo aanvragen

 

Meepraten over software voor de perfecte employee experience?

Binden en boeien

Ga naar de Sibi Community

Hoogwaardig DMS

Een goed en toekomstbestendig Document Management Systeem

 

Demo aanvragen Plan een afspraak

DMS

 

Kennis en beleid voor iedereen toegankelijk

Een onderdeel van het Sociaal Intranet van Sibi is het Document Management Systeem (DMS). Dit is dé oplossing voor zorgorganisaties om alle kennis en beleid up-to-date en toegankelijk te houden voor de medewerkers voor wie het bestemd is.

Geïntegreerd in Sociaal Intranet

Het DMS van Sibi maakt documenten een integraal onderdeel van het Sociaal Intranet. De documenten staan dus niet in een separaat DMS. Omdat deze een integraal onderdeel zijn van het intranet, wordt de toegankelijkheid van deze documenten enorm vergroot. Klik hieronder als je meer wilt weten over het Sibi Sociaal Intranet.

 

Demo aanvragen

SI header

5 stappen om kwaliteit te waarborgen

Het beheer van documenten bestaat uit een doordacht proces, zowel bij nieuwe als bestaande documenten bestaat dit uit 5 stappen. Bij dit proces kunnen meerdere medewerkers (met de juiste rechten) worden betrokken. Voordat documenten gepubliceerd worden hebben er dan meerdere medewerkers naar gekeken en dit geaccordeerd. Allemaal om de kwaliteit te waarborgen.

Koppeling met andere software

Koppeling met Cloud

Steeds meer zorgorganisaties werken vanuit de Cloud. In dat geval wil je liever linken naar documenten die in de cloud zijn opgeslagen. In het Sibi DMS is het mogelijk om te linken naar documenten die op Google drive en Sharepoint staan. Ben je benieuwd naar mogelijkheden voor een koppeling met een andere cloudprovider? Neem dan contact met ons op.

Webinnar-man

Vind eenvoudig en snel het juiste document

Je kunt eenvoudig documenten zoeken met behulp van de zoekfunctionaliteit of een boomstructuur met categorieën. De zoekfunctionaliteit zoekt ook in de documenten zelf, wat het snel vinden van het juiste document vereenvoudigd. Ook is het mogelijk om documenten alleen zichtbaar te maken voor specifieke afdelingen of collega’s.

Nieuwe versie Document Management System (DMS)-1

Meer weten over het DMS?

Ben je benieuwd en wil je meer weten over het DMS van Sibi? Alle klanten van Sibi hebben toegang tot de Sibi Community, hier kun je meer informatie vinden. Ben je geen klant of wil je liever gewoon iemand spreken? Dat kan natuurlijk ook, neem dan gerust contact met ons op.

Sluit aan bij sociale innovatie
Wij zorgen voor een onvergetelijke employee experience voor meer dan 30.000 zorgmedewerkers bij onder andere 

 

IJsselheem Solis DriegasthuizenGroep Logo Aafje Logo Carinova Attent Manna Pleyade Het zand Vogellanden Logo Sint Annaklooster Logo alerimus Logo Cavent Logo De Blije Borgh Zorggroep Apeldoorn De Wever

Wil je met eigen ogen zien hoe onze software jou kan helpen?

We geven je graag een vrijblijvende demo van 30 minuten waarin we al je vragen beantwoorden.

 

Demo aanvragen   Plan een afspraak